вівторок, 26 червня 2012 р.

HTC готує смартфон One XXL


Компанія HTC, за інформацією джерел мережі, в третьому кварталі може представити  комунікатор One XXL на операційній системі Android.

HTC займає п'яте місце в списку найбільших виробників смартфонів.

Повідомляється, що основою апарату стане платформа Qualcomm Snapdragon S4, що включає процесор з чотирма обчислювальними ядрами. Об'єм оперативної пам'яті складе 2 Гб.

Смартфон, за попередніми даними, отримає сенсорний дисплей Super LCD 2 з діагоналлю 4,7 дюйма, роздільна здатність якого - 720×1280 пікселів (720р). Згадані дві камери - тилова з 8-мегапіксельною матрицею і 1,8-мегапіксельна фронтальна, призначена для відеотелефонії.

One XXL буде оснащений адаптерами бездротового зв'язку Wi-Fi (802.11a/b/g/n) і Bluetooth 4.0, а також приймачем супутникової системи навігації GPS. Очевидно, новинка зможе працювати в мобільних мережах четвертого покоління LTE.

За підрахунками IDC, у першому кварталі по всьому світу було реалізовано 144,9 млн смартфонів, що на 42,5% більше в порівнянні з тим же періодом 2011-го. HTC з 6,9 млн проданих апаратів і часткою в 4,8% займає п'яте місце в списку найбільших виробників смартфонів.

Джерело:http://www.newsmarket.com.ua/2012/06/htc-gotuye-potuzhniy-smartfon-one-xxl/

Немає коментарів:

Дописати коментар