вівторок, 29 травня 2012 р.

Планшет Dell на базі Windows 8


Крім HP планшети на базі Windows 8, схоже, робить і Dell. З Android-пристроями такого роду у неї бізнес не особливо ладився, можливо, щось вийде з рішеннями на базі нової платформи Microsoft. 

Більш того, вже з'явилися перші відомості про такий продукт.

Даними про новинку від Dell, а також слайдом з її специфікаціями поділився інформаційний ресурс Neowin.net. Зовні і за характеристиками апарат нагадує Dell Latitude ST. Можливо, саме цей планшет ліг в основу майбутнього гаджета. Він оснащується 10,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1366х768 пікселів, 2-ядерним процесором Intel Atom на базі архітектури Clover Trail, 2 ГБ оперативною пам'ятю і SSD ємністю до 128 ГБ.

Цікавою особливістю планшета повинен стати змінний акумулятор, причому Dell готує відразу пару моделей батарей: на одній з них пристрій буде здатний пропрацювати до 6-8 годин, на більш ємній - до 10-12 годин. Також згадується біометричний сканер і ряд інших опцій для захисту особистих даних (Bit Locker, модуль TPM, Dell Data Protection), явно вказують на корпоративне позиціонування продукту. Очікується, що реліз планшета Dell на базі Windows 8 відбудеться в листопаді цього року. Габарити пристрою - 274х177х10, 5/13, 4 мм, вага 710/740 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар