пʼятниця, 16 березня 2012 р.

Фото нового Office 15 від Microsoft


Фото нового Office 15 від Microsoft
В інтернет потрапили скріншоти бета-версії офісного пакету Office 15 (Technical Preview). Попередню версію нового Word і Excel Microsoft поширювала серед вузького кола довірених компаній, які підписали угоду про нерозголошення, проте копія програми потрапила до блогу Supersite for Windows. Процес установки нового "Офісу" майже нічим не відрізняється від попередньої версії, однак зараз він триває всього кілька хвилин і не вимагає перезавантаження. Як пише видання, зовнішній вигляд Word став близький до витонченого дизайну Metro, а так званий "стрічковий" інтерфейс тепер за замовчуванням показується в згорнутому вигляді.


Поряд з традиційними вкладками "Головна", "Вставка", "Посилання" та іншими з'явилася нова - Design, через яку можна налаштувати кольори сторінки, кордони та водяні знаки. В панель швидкого доступу було додано нову іконку у вигляді булліта. Вона переключає Word в сенсорний режим і збільшує елементи управління, щоб на них було легше натискати пальцем. Зазначимо, Microsoft приступила до закритого тестування Office 15 в кінці січня цього року. Всі інші зможуть випробувати новий офісний пакет вже влітку.


Коли вийде повна версія Office 15, поки невідомо. Якщо Microsoft буде дотримуватися графіка, то це може статися в грудні 2012 або початку наступного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар