четвер, 23 лютого 2012 р.

Чотири нових смартфона від LG Optimus


Чотири нових смартфона від LG Optimus 
LG Electronics оголосила про поповнення сімейства Android-смартфонів Optimus чотирма моделями. Зовнішній вигляд трьох з них був запозичений у LG Prada 3.0, що вийшов в кінці минулого року, - а саме, прямокутна форма з гострими кутами.

Описаний вигляд мають три моделі: L3, L5 і L7. Всі вони укладені в корпус з металевою рамкою, задня частина якої виконана з матеріалу, що імітує шкіру. Виробник називає новий дизайн L-Style.

Дисплей пристроїв виконаний за технологією Floating Mass, яка була також запозичена у Prada 3.0. У компанії розповіли, що завдяки цій технології створюється відчуття, що зображення плаває над екраном - за рахунок того, що матриця розміщена ближче до скла.


Відрізняються новинки розміром дисплея: в L3 його діагональ дорівнює 3,2 дюйма, в L5 - 4 дюйми, а в L7 - 4,3 дюйма. За інформацією The Verge, моделі L5 і L7 надійдуть у продаж у першій половині року з попередньо встановленою операційною системою Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Також повідомляється, що ємність акумулятора складе 1500 мАг.

Модель L3, екран якої буде матиме роздільну здатність QVGA, очікується вже в березні, однак вона надійде у продаж з Android 2.3. Нагадаємо, що ця версія операційної системи Android під кодовою назвою Gingerbread була представлена ​​ще в кінці 2010 р. Незважаючи на це, вендори не поспішають переходити на ICS і продовжують розширювати свої лінійки Gingerbread-смартфонами.

У своєму анонсі LG виявилася скупа на технічні характеристики. Крім параметрів, зазначених вище, про пристрої нічого не відомо.

Корейський вендор також представив Optimus 3D Max. Апарат має 2-ядерний процесор на 1,2 ГГц, автостереоскопічний дисплей розміром 4,3 дюйми і камеру на 5 МП, що дозволяє знімати в форматі 3D. Модель надійде в продаж з Android 2.3 з подальшим відновленням до ICS.


Немає коментарів:

Дописати коментар