пʼятниця, 6 січня 2012 р.

Нові подробиці смартфона Nokia Ace (Lumia 900)


Нові подробиці смартфона Nokia Ace (Lumia 900) 
Через кілька днів після появи зображень Nokia Ace (Lumia 900), в глобальній мережі публікуються подробиці смартфона що готується до релізу. Цього разу специфікації фінського флагмана розкриваються разом з фотографією макета нового апарату, який приміряв на себе бейджик телекомунікаційної компанії AT&T Wireless.
На світовому ринку Nokia Ace буде пропонуватися під ім'ям Lumia 900. Смартфон отримає 1.4-гігагерцовий процесор Scorpion і 512 Мб оперативної пам’яті. Очікується, що дисплей буде мати діагональ близько 4.3 дюйма, а батарея - ємність 1830 Маг. Серед всього іншого наголошується підтримка стандарту 3G (1700 МГц) від оператора T-Mobile.

Покупцеві буде також запропонована залочена версія, представлена компанією AT&T. Nokia Ace важить всього 160 г, а товщина корпусу дорівнює товщині Lumia 800 (12 мм).

Імовірно, Windows Phone Mango-смартфон поступить на полиці роздрібних магазинів в березні поточного року. Реліз Nokia Ace разом з моделлю Lumia 719 очікується на виставці споживчої електроніки CES, яка стартує наступного тижня в Лас-Вегасі.

Немає коментарів:

Дописати коментар