вівторок, 10 січня 2012 р.

Коркові чохли для iPad 2, iPad і ноутбуків MacBook


Коркові чохли для iPad 2, iPad і ноутбуків MacBook
Як найкращим чином захистити iPad 2? За допомогою пластикового чохла? Можливо, але це занадто банальне і шкідливе для навколишнього середовища рішення.

Компанія Zignum представляє стильні та екологічні захисні чохли з коркового дерева.

Коркові чохли представляють чудовий захист для Apple iPad 2, iPad і 13-дюймових MacBook. Вони дають безліч способів розміщення планшета на столі, у вітальні і на вулиці та пропонують приємні тактильні відчуття.

Шляхетна поверхня чохла зроблена з високоякісного корка. Корок, що використовується компанією Zignum, неймовірно міцний і володіє водовідштовхувальною властивістю, тому нарівні з привабливим зовнішнім виглядом чохол забезпечує чудову захист пристрою в тому числі і під час дощу.

Внутрішня подушка Cork Sleeve захищає iPad 2 під час ударів і падіння. Zignum iPad 2 Stand & Case у відкритому вигляді пропонує 5 позицій для iPad 2 з різними кутами огляду.

Zignum iPad 2 Stand & Case вражає не тільки своїми функціями, але також довговічними і екологічними матеріалами, з яких виконаний чохол. Коркове покриття виготовлене з італійського коркового дерева, яке повністю відновлюється за сім - дев'ять років; таким чином, під час виробництва природі не завдається шкода.

Чохли Zignum Cork Case доступні в колірних обробках натуральний, Гавана і чорний.

Немає коментарів:

Дописати коментар