четвер, 22 грудня 2011 р.

Пульт LG Magic Remote отримав голосове керування


Пульт LG Magic Remote отримав голосове керування
Компанія LG Electronics представила новий пульт дистанційного керування для телевізорів LG CINEMA 3D Smart TV - Magic Remote.

Крім уже знайомої функції навігації за допомогою курсору, з'явилися такі нововведення, як технологія розпізнавання голосу, коліщатко для навігації по меню і керування жестами.

Завдяки технології розпізнавання голосу, користувачі Magic Remote можуть вводити текст - наприклад, пошуковий запит - за допомогою голосових команд.
У центрі пульта Magic Remote розташоване об'ємне коліщатко, яке прискорює переміщення по різних програмах і меню. Функція управління жестами дозволяє використовувати жести як команди і керувати телевізором LG CINEMA 3D Smart TV простими рухами руки або зап'ястя. Наприклад, можна перейти в розділ відео, зобразивши букву "V".

Magic Remote також оснащений кнопкою 3D, яка дозволяє конвертувати 2D в 3D. Крім того, новий пульт став легшим і зручнішим, що робить перегляд і керування телевізором LG CINEMA 3D Smart TV більш комфортним. Очікується, що новинка  може вийти на ринок у першому кварталі 2012 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар