середа, 30 листопада 2011 р.

Microsoft працює над версією Office для iPad


Microsoft працює над версією Office для iPad
"Акулам пера" і любителям попрацювати на iPad напевно добре знайомий офісний пакет від Apple.

Незважаючи на масу аналогів і досить високу вартість цей набір фірмових програм до цих пір є стандартом де-факто для iOS пристроїв. Але найближчим часом Apple може потіснити її історичний конкурент Microsoft.

Як повідомляє The Daily з посиланням на неназвані джерела, редмондский гігант веде активну роботу з адаптації власного офісного пакету для роботи на iPad. З урахуванням наявності Mac-версії всесвітньо відомого і популярного Microsoft Office, цілком очікувано поява спеціальної версії і для лідера ринку планшетів. Також повідомляється, що новий додаток може бути інтегроване з хмарним сервісом Office 365. Якщо це буде правдою - то ми отримаємо дуже сильного конкурента мобільного офісу від Apple, з його хмарною частиною в iCloud.

Беручи до уваги повну підтримку хмарного сервісу Microsoft і Windows Phone Office Hub, можна припустити цілісну структуру офісного пакету, без розбивки на окремі програми. І якщо Microsoft поскромнічала з цінником, то альтернатива може вийти більш вигідним придбанням, ніж набір з Pages, Numbers і Keynote (кожне по $10).

Поки що не відома навіть приблизна дата релізу офісного пакету, рівно як і немає впевненості в достовірності відомостей. Але навряд чи Microsoft упустить ласий шматок в особі iPad і App Store, так що є всі шанси припущенням стати дійсністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар