неділя, 30 жовтня 2011 р.


У 2012 році Samsung може почати продажі гнучких смартфонів
Компанія Samsung у 2012 році може почати продажі мобільних пристроїв із гнучким екраном. Про це з посиланням на заяву офіційного представника компанії повідомляє IDG News.

Першими будуть представлені мобільні телефони із гнучким екраном на органічних світлодіодах (OLED). Пізніше такий екран буде застосований у планшетах та інших мобільних пристроях. Характеристики майбутніх апаратів Samsung поки що не розкриває.

Південнокорейська компанія вже демонструвала прототипи пристроїв із гнучким OLED-дисплеєм - зокрема, ноутбуки і телефони. На відміну, наприклад, від пристрою Nokia, показаного на виставці Nokia World 2011, прототипи телефонів Samsung мали жорсткий корпус.

Samsung за підсумками третього кварталу року відібрала у Apple звання найбільшого у світі виробника смартфонів. Samsung за звітний період поставила 27,8 мільйона смартфонів, а Apple - 17,1 мільйона. Причому прибуток південнокорейської компанії порівняно з минулим роком впав на 23 відсотка і склав 3,44 трильйона південнокорейських вон або 3,1 мільярда доларів.

Нижчі результати, ніж у минулому році, показали підрозділи з виробництва напівпровідників і дисплеїв. Операційна виручка підрозділу мобільних пристроїв, навпаки, зросла більше ніж удвічі.

Нагадаємо, що на початку травня фахівці канадського університету Queen's розробили прототип гнучкого телефону із дисплеєм на електронному чорнилі. Новинка отримала назву PaperPhone.

Немає коментарів:

Дописати коментар