середа, 13 липня 2011 р.

Google Maps місяць знущався з американського подружжя

Google Maps місяць знущався з американського подружжя
Курйозний випадок стався з Лорі Гнедінг і Майклом Бреді, які проживають поруч з  парком Round Valley, в Нью-Джерсі, США. Хоча самі вони навряд чи назвали б свою пригоду забавною.
Через "незначну" помилку, карта в онлайновому додатку Google Maps цілий місяць стверджувала, що галявина перед будинком сімейної пари якраз і є тим самим парком, або, як мінімум, озером, яке знаходиться посеред цього парку.
Час від часу туристи, які заблукали виходили до їхнього будинку тільки для того, щоб в черговий раз з'ясувати у здивованих Лорі і Майкла, що ніякого озера на їх галявині немає.
Історія почалася в травні, і тривала більше місяця. Дзвінки в Google відразу нічого не дали. Співробітник Google, що відповів на дзвінок, повідомив, що процес зміни даних може зайняти якийсь час.
Тим часом настало 4 липня, коли Америка святкує День Незалежності. У цей день багато сімей їдуть відпочити на природу. Наприклад, до озера в національний парк. Тут вже ні в чому не винному подружжю довелося пережити щось подібне до навали вікінгів. Роздратовані туристи, які часто не відрізнялися хорошими манерами і звинувачували Лорі та Майкла - причому не завжди в коректній формі - в тому, що у зазначеній Google Maps точці не виявилося озера.

Немає коментарів:

Дописати коментар